Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на стартер 156 1.9 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на стартер 156 1.9 jtd

Здравейте колеги, предварително се извинявам ако въпросите ми не са нови за форума. Стартера ми се предаде днес (доказано) та искам да попитам тези от вас които са имали вземане даване с този проблем:
    1.Какъв е реда на сваляне на стартера (от къде излиза и какво се демонтира за да се случи това)
    2.Какви точно са четките като размер и втулките също?
    В общи линии е това.Ремонтирал съм много стартери така че питането ми е по скоро за тънкости по демонтажа, както и за конкретните части по обслужването които следва да си набавя.Ако някой знае и къде ще ги има също би ме улеснило.Благодаря предварително.Поздрави на всички и весело изкарване на празниците.

Първоначално публикувано от boroboro Покажи съобщение
    Здравейте колеги, предварително се извинявам ако въпросите ми не са нови за форума. Стартера ми се предаде днес (доказано) та искам да попитам тези от вас които са имали вземане даване с този проблем:
    1.Какъв е реда на сваляне на стартера (от къде излиза и какво се демонтира за да се случи това)
    2.Какви точно са четките като размер и втулките също?
    В общи линии е това.Ремонтирал съм много стартери така че питането ми е по скоро за тънкости по демонтажа, както и за конкретните части по обслужването които следва да си набавя.Ако някой знае и къде ще ги има също би ме улеснило.Благодаря предварително.Поздрави на всички и весело изкарване на празниците.
    Колега и при мен се случи днес ....

Comment

Мисля си че първа трябва да го свалиш и после да търсиш каквото и да е.Иначе може да се окаже че си купил не каквото трябва.Ако това питаш, щото колегата дето е пуснал темата вероятно е забравил вече за проблема.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
      X